Boek Wat Nu?!

 Er wordt veel gesproken over het Koninkrijk van God. Niet iedereen beseft de volle reikwijdte van de betekenis van het evangelie van dit Koninkrijk. God heeft ons de opdracht gegeven om zijn Koninkrijk zichtbaar te maken in elke invloedssfeer van de samenleving.

We leven nu in een tijd van grote veranderingen. Dit biedt ons als christenen kansen! Om in dit nieuwe tijdperk de heiligen toe te rusten, zodat zij representanten van het Koninkrijk kunnen zijn, zal de gemeente moeten veranderen. In dit boek maakt Dick Westerhof op praktische wijze duidelijk wat de impact is van deze holistische benadering van het evangelie. Hij geeft aan wat de consequenties daarvan zijn op het functioneren van de gemeente en op alle onderdelen van het gemeente-zijn. De uitwerking is zeer verrassend.

Met apostolisch leiderschap vanuit het evangelie van het Koninkrijk ziet de hedendaagse gemeente er geheel anders uit dan de traditionele gemeente. De voorbeelden in dit boek zijn niet theoretisch maar worden toegepast in het apostolisch centrum dat door Dick wordt geleid.

Piet Brinksma:
“Dit boek is ‘gevaarlijk’ voor mensen die houden van de status quo. Voor hen echter die gegrepen worden door de profetische uitdaging die hier door Dick wordt geschetst, zal dit boek helpen een rijk inzicht te krijgen. Wat nu?! is in het bijzonder een groot geschenk aan het Lichaam van Christus in Nederland, omdat dit boek geschreven is vanuit de ervaring en de realiteit van ons eigen land.”

 

Bestelling Wat Nu?!

Vul hieronder het formulier in om het boek Wat nu?! van Dick Westerhof te bestellen.
  • Wanneer je niet in staat bent het boek op te halen in het Dominion Centre, kun je er ook voor kiezen dat we naar je opsturen. Maak het verschuldigde bedrag over naar NL39 RABO 0303 0600 42 t.n.v. Mandate Publishing B.V. o.v.v. de boeken die je bestelt.
  • Graag je telefoonnummer invullen zodat we je kunnen bellen bij vragen over je bestelling.
  • Prijs: 15,90 € Aantal:
    De prijs voor dit boek bedraagt € 15,90 exclusief verzendkosten. Geef hier het aantal exemplaren op dat je wilt bestellen.
  • Prijs: 3,00 € Aantal:
    Door het aantal op 1 te zetten geef je aan dat je de boeken opgestuurd wilt krijgen. Je krijgt een bevestigingsmail met het totaal bedrag. Zet het aantal op 0 indien je de bestelling in het Dominion Centre wilt afhalen.